Over Stalling Zeker

De beste plek voor je caravan wanneer je niet op vakantie bent

Stalling Zeker richt zich op het stallen van caravans, campers, vouwwagens etc. Wij helpen kwaliteitsstallingen met geavanceerde automatisering hun dienstverlening verder te verbeteren en efficiënter te maken. Stallingen die zich willen aansluiten bij Stalling Zeker dienen aan de voorwaarden van ons keurmerk te voldoen. Hiermee kunnen wij eigenaren van caravans, campers, vouwwagens etc. garanderen dat hun kostbare bezit altijd goed en veilig staat gestald.

Stalling Zeker voor caravaneigenaren

Bij een bij Stalling Zeker aangesloten stalling worden klanten volledig ontzorgd in een full service stalling. Het onderhoud wordt binnen de stalling professioneel uitgevoerd in een Focwa of Bovag gecertificeerde werkplaats. Via handige berichtjes word je op hoogte gehouden wanneer het tijd is om bijvoorbeeld de gasslang of de banden te vervangen. Via de website van de stalling kun je haal- en brengafspraken maken en plan je eenvoudig het onderhoud aan je caravan, camper, vouwwagen etc.

stallinghouders

Met de Stalling Zeker automatisering maak je in één klap het hele bedrijf een stuk efficiënter. Het aanmaken van nieuwe klanten, invoeren van gestalde objecten, versturen van facturen gaat zeer eenvoudig en de koppeling naar het boekhoudpakket bespaart je veel tijd. 

De slimme planningsfunctionaliteiten besparen je niet alleen veel tijd maar zorgen daarnaast ook voor een optimale bezetting van de werkplaats en een hogere klanttevredenheid.

Klanten van een Stalling Zeker stalling kunnen gebruik maken van de eerlijkste caravanverzekering van Nederland. Met deze verzekering verzeker je je caravan het hele jaar tegen brand, storm, diefstal of poging daartoe. Wil je meer zekerheid maar niet teveel betalen? Kies dan voor onze unieke "pay-as-you-go-caravanverzekering". Je bent dan allrisk verzekerd maar betaalt alleen premie voor de dagen dat de caravan buiten de stalling verblijft. Op onze pagina “caravanverzekering” lees je waarom deze verzekering ook interessant is voor jouw caravan.

Specialist stallingautomatisering

Specialist
klant en organisatie

Specialist caravanverzekeringen

Arendse beheer caravanstalling - Stalling Zeker

 

Van Vliet Caravans - Stalling Zeker

Van Vliet Caravans

Caravan & camperservice

Wateringen

Karsten Caravancentrum - Stalling Zeker

Karsten Caravancentrum

Stalling en verkoop

Oosterblokker

Buikema Stalling - Stalling Zeker

Buikema
Stalling en Onderhoud

Kampen

Caravanhoff - Stalling Zeker

Caravanhoff

Stalling en Onderhoud

Hem


Brenda Zwinkels - Van Vliet Caravans Wateringen

Stalling Zeker? Een rustig, overzichtelijk en zeer compleet software programma. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk, innoverend, het gaat met de trends mee. Achter de schermen hebben wij te maken met een enthousiast, hulpvaardig en betrokken team met de juiste kennis! De voordelen: veel efficiënter werken, een grote tijdbesparing en het geeft ook nog eens veel inzichten.

Brenda Zwinkels (Van Vliet Caravans - Wateringen)