De 5 Stalling Zekerheden

De beste plaats voor de caravan als je niet op vakantie bent!

25+

jaar ervaring

8.000+

gestalde caravans

15

Stalling Zeker keurmerkeisen

Zekerheid

Zekerheid dat de caravan, camper, vouwwagen etc. veilig, goed en professioneel gestald wordt volgens de voorwaarden van het Stalling Zeker keurmerk.

Duidelijkheid

Duidelijkheid en transparantie over de kwaliteit en service die je van jouw Stalling Zeker stalling mag verwachten.

Gemak

Het gemak dat je via de website van de stalling makkelijk haal- en brengafspraken kan maken en eenvoudig het onderhoud aan de caravan, camper, vouwwagen etc. kunt inplannen.

Gratis tips

Gratis informatie en praktische tips over het gebruik en stallen van de caravan. Daarnaast zijn er voor Stalling Zeker klanten ook regelmatig interessante kampeeraanbiedingen.

Veiligheid

Het veilige gevoel dat je altijd op pad gaat met een goed onderhouden caravan, camper of vouwwagen en dat de banden op de juiste spanning zijn..

de 5 Stalling Zekerheden toegelicht

Zekerheid

Stallingen kunnen zich alleen maar aansluiten bij Stalling Zeker wanneer zij voldoen aan de voorwaarden van een kwaliteitstalling. Jij krijgt hierdoor de zekerheid dat je caravan, camper, vouwwagen etc. veilig, goed en professioneel gestald wordt. Jaarlijks controleren wij of de aangesloten stallingen nog steeds voldoen aan deze voorwaarden.

Alle aangesloten stallingen worden beoordeeld met een 3, 4 of 5 sterren aanduiding. Hoe hoger de kwaliteit hoe hoger het aantal sterren. Op de landingspagina van de aangesloten stalling staat het aantal sterren vermeld.

Duidelijkheid

Kwaliteit en service staan bij Stalling Zeker hoog in het vaandel. Daarom willen wij ook duidelijk en transparant zijn over de kwaliteit en service die je van jouw Stalling Zeker stalling en ons mag verwachten.

Op de landingspagina's van de aangesloten stallingen staan daarom de beoordeling van de stalling en de service die zij extra verlenen duidelijk vermeld. Hierdoor kan jij een weloverwogen keuze maken.

Gemak

Stalling Zeker maakt het je gemakkelijk door via de website van de stalling eenvoudig haal- en brengafspraken te maken. Ook het laten doen van onderhoud kan je inplannen op een door jou gekozen moment.

Doordat je dit altijd online kunt doen, bepaal je zelf op welk moment je dit doet en ben je niet meer afhankelijk van de openingstijden van jd stalling..

Gratis tips en informatie

Stalling Zeker vindt het belangrijk dat de caravan, camper etc, veilig gestald staat in een kwaliteitstalling. Daarnaast willen wij je helpen om ook onderweg zo goed en veilig mogelijk gebruik te maken van de caravan, camper of vouwwagen.

Dit doen we met gratis informatie en praktische tips over het gebruik en stallen van je caravan. Daarnaast zijn er voor Stalling Zeker klanten ook regelmatig interessante kampeeraanbiedingen. Je leest deze berichten op de blog-pagina van onze website.

Veiligheid

Een goed onderhouden caravan met de banden op de juiste bandenspanning verhoogd de veiligheid tijdens het reizen met de caravan enorm. In overleg met jou zorgt een Stalling Zeker stalling er dan ook voor dat het onderhoud aan je caravan voor het  begin van het kampeerseizoen is uitgevoerd en dat de caravan met de juiste bandenspanning voor je klaarstaat wanneer je deze komt ophalen. Onze gratis tips over het gebruik van de caravan helpen je ook om weer veilig en zonder schade terug te komen van een heerlijke vakantie met de caravan.

Overtuigd? Zoek een stalling bij jou in de buurt!