De 5 Stalling Zekerheden

Optimaliseer je bedrijf en je klanttevredenheid!

25+

jaar ervaring

8.000+

gestalde caravans

15

Stalling Zeker keurmerkeisen

Efficiëntie

Efficiëntie verbetering door het gebruik maken van de unieke en betaalbare Stalling Zeker stallingsautomatisering

Onderscheiden

Het kwalitatief onderscheiden ten opzichte van andere stallingen met het Stalling Zeker keurmerk.

Verhoging bezetting

Verhoging van de bezetting van de eigen werkplaats door middel van innovatieve herinneringen en een efficiënte planning gedurende het laagseizoen.

Vindbaarheid

De aangesloten stallingen worden in Google goed gevonden door Search Engine Optimalisatie (SEO) en een eigen stallingspagina voor de aangesloten stallingen.

Verhoging klanttevredenheid

Verhoging van de klanttevredenheid doordat klanten voortaan via de website van de stalling hun haal- en brengafspraken kunnen maken en eenvoudig het onderhoud aan hun caravan, camper, vouwwagen etc. kunnen inplannen.

Stalling Zeker? Een rustig, overzichtelijk en zeer compleet software programma. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk, innoverend, het gaat met de trends mee. Achter de schermen hebben wij te maken met een enthousiast, hulpvaardig en betrokken team met de juiste kennis! De voordelen: veel efficiënter werken, een grote tijdbesparing en het geeft ook nog eens veel inzichten.

Brenda Zwinkels (Van Vliet Caravans - Wateringen)

de 5 Stalling Zekerheden toegelicht

Efficiëntie

Door gebruik te maken van de unieke en betaalbare Stalling Zeker stallingsautomatisering krijg je volledige controle over de stalling en stuur je alle werkzaamheden en taken aan vanuit één en hetzelfde systeem. Of je nou werkt vanaf je Ipad binnen de stalling of op de desktop op kantoor, met de Stalling Zeker automatisering heb je volledige controle over alle activiteiten binnen het bedrijf. De koppeling met het boekhoudpakket zorgt er voor dat er geen gegevens dubbel hoeven te worden ingevoerd. De software haalt daarnaast op basis van de postcode en huisnummer direct de adresgegevens op en heeft een koppeling met de RDW zodat de meeste objectgegevens ook automatisch worden gevuld op basis van het kenteken. Hoeveel tijd ga jij hiermee besparen?

Onderscheiden

Je hebt geïnvesteerd in het bedrijf en daarmee een kwaliteitstalling gecreëerd. Maar hoe gaan toekomstige klanten jouw investeringen waarderen ten opzichte van je concurrenten die niet zo'n goede stalling hebben als jij maar misschien wel goedkoper zijn?

Stallingen die zich willen aansluiten bij Stalling Zeker moeten voldoen aan de voorwaarden van het Stalling Zeker keurmerk. Alleen kwaliteitstallingen krijgen dit keurmerk. Stalling Zeker legt daarnaast aan eigenaren van caravans, campers etc. uit waarom het zo belangrijk is dat een stalling aan deze voorwaarden voldoet en wat de consequenties kunnen zijn wanneer.de klant zijn kostbare bezit bij een "goedkope" hobby staller onderbrengt.

Verhoging bezetting

De stallingsautomatisering van Stalling Zeker heeft een aantal slimme alerts waarmee klanten er op kunnen worden gewezen dat zij onderhoud moeten laten doen, banden moeten wisselen vanwege de ouderdom van de banden of de gasslang moeten laten vervangen. Met dit systeem kunnen klanten aan het eind van het kampeerseizoen al gevraagd worden welk onderhoud zij tijdens de winter willen laten uitvoeren.

Door middel van deze innovatieve herinneringen kan er een efficiëntere planning worden gemaakt gedurende het laagseizoen. Hierdoor verhoog je de bezetting van de werkplaats met verbetering van het bedrijfsresultaat en meer tevreden klanten als gevolg.

Vindbaarheid

Stalling Zeker zorgt voor een website met veel interessante informatie die veel bezoekers trekt en die door Google hoog wordt gerankt door slimme Search Engine Optimalisatie (SEO). Op deze website krijgen alle aangesloten stallingen een eigen landingspagina met doorlink naar hun eigen website. Op deze landingspagina kunnen stallingen zichzelf presenteren en wordt hun dienstverlening onder de aandacht gebracht van toekomstige nieuwe klanten.

Verhoging klanttevredenheid

Klanten die jouw dienstverlening beoordelen met een cijfer tussen de 8 en de 10 worden ambassadeurs van jouw bedrijf. Zij vertellen op verjaardagen waarom ze zo tevreden over jou zijn. Dit levert weer nieuwe klanten op.

Stalling Zeker helpt je jouw klanttevredenheid verder te verhogen doordat klanten via jullie eigen website haal- en brengafspraken kunnen maken en eenvoudig het onderhoud aan hun caravan, camper, vouwwagen etc. kunnen inplannen. Daarnaast helpen wij aangesloten stallingen met het uitleggen en benadrukken van de waarde van de service die je verleent en die je zelf misschien al "normaal" vindt. Verder krijgen je klanten via Stalling Zeker veel gratis tips en informatie over hoe zij nog beter, veiliger en leuker kunnen omgaan met hun caravan, camper of vouwwagen..

Overtuigd? Vraag meer informatie aan!