De eerlijkste caravanverzekering van Nederland vind je bij Stalling Zeker

Betaal alleen allrisk premie voor de dagen dat je de caravan gebruikt

Klanten van een bij Stalling Zeker aangesloten stalling kunnen gebruik maken van de eerlijkste caravanverzekering van Nederland. Met deze verzekering verzeker je de caravan het hele jaar tegen brand, storm, diefstal of poging daartoe. Daarnaast kun je de caravan allrisk verzekeren waarbij je alleen de premie betaalt voor de dagen dat de caravan buiten de stalling verblijft.

Uit onderzoek blijkt dat 57% van de klanten van een caravanstalling maximaal tot 6 weken met hun caravan op pad gaan. 62% van de caravanbezitters haalt niet vaker dan tweemaal per jaar de caravan uit de stalling. Waarom zou je dan het hele jaar door premie betalen voor je allrisk caravanverzekering? 

Stalling Zeker biedt als enige de unieke pay-as-you-go caravanverzekering.

Wij vinden het niet meer dan logisch dat wanneer je de caravan maar 6 weken per jaar gebruikt, je niet dezelfde premie hoeft te betalen voor je allriskverzekering als iemand die 6 maanden met zijn caravan op pad is. Daarom biedt Stalling Zeker de eerlijkste caravanverzekering van Nederland aan. In de automatisering van de caravanstalling wordt bijgehouden wanneer je met de caravan buiten de stalling bent en alleen voor die dagen betaal je de allrisk premie. We gaan uit van een gemiddelde van 60 dagen per jaar. Blijkt aan het eind van het jaar dat je caravan minder dagen buiten de stalling is geweest, dan krijg je de teveel betaalde premie terug. Wel zo eerlijk, toch?

Hieronder staan nog meer redenen waarom de Stalling Zeker Caravanverzekering de eerlijkste caravanverzekering is:

 • Je kan zelf kiezen uit een voordelige basisdekking of de unieke pay-as-you-go allriskdekking

 • Caravans tot € 50.000,- kunnen standaard geaccepteerd worden. Boven de € 50.000,- gaan we de offerte apart voor je aanvragen.

 • Heeft jouw caravan een hagelbestendig dak? Dan krijg je bij ons maar liefst 70% korting op de toeslag hagelschade.

 • Rij jij al jaren schadevrij? Bij ons krijg je tot 20% no-claimkorting bij 4 schadevrije jaren of meer.

 • 3 jaar aankoopwaarde voor occasion caravans. De lopende waardegaranties bij je huidige verzekeraar wordt door ons overgenomen tot maximaal 3 jaar aankoopwaarde.

 • 5 jaar nieuwwaarde voor nieuwe caravans en tot 8 jaar een gunstige afschrijvingsregeling. De lopende waardegarantie bij je huidige verzekeraar wordt door ons overgenomen tot maximaal 5 jaar.

 • Heb je dan toch een keer schade? Bij schadeherstel wordt er bij ons geen korting "nieuw voor oud" toegepast. Je krijgt dus de volledige herstelkosten vergoed.

 • Wij hebben geen afspraken gemaakt met schadeherstellers. Je mag dus zelf bepalen door wie je de schade aan de caravan wilt laten herstellen.

 • Bij schade hanteren we een laag eigen risico van slechts € 150,- per gebeurtenis.

 • Bij de pay-as-you-go allrisk caravanverzekering betaal je alleen voor de dagen dat je caravan buiten de stalling is, maar natuurlijk is je caravan wel het hele jaar, dus ook in de stalling, allrisk verzekerd.

Daarom is de Stalling Zeker caravanverzekering de eerlijkste caravanverzekering van Nederland

Je betaalt alleen voor de allriskpremie wanneer de caravan buiten de stalling is

Het is toch eigenlijk ook niet eerlijk? Je caravan staat het hele jaar in een goede en veilige stalling en toch betaal je het hele jaar voor de dure allriskpremie van je caravanverzekering. Bij Stalling Zeker doen we dat dus ook anders. De bij Stalling Zeker aangesloten caravanstallingen werken allemaal met geavanceerde automatisering die is gekoppeld aan de beveiligingscamera's bij de ingang van de stalling. De camera's registreren wanneer de caravan de stalling verlaat en wanneer deze weer terug in de stalling komt. Je betaalt alleen allriskpremie over de dagen dat de caravan buiten de stalling is geweest.

De premie voor de allrisk verzekering is gebaseerd op een gemiddelde van 60 dagen dat een caravan buiten de stalling is. Is de caravan minder lang buiten de stalling geweest? Dan krijg je aan het einde van het jaar de teveel betaalde premie terug. Is de caravan langer dan 60 dagen buiten de stalling geweest? Dan betaal je deze extra dagen tot maximaal 12 extra dagen aan het einde van het jaar bij. Dat noemen wij de eerlijkste caravanverzekering van Nederland!

Claim je geen schade, dan betaal je ook minder premie

Claim je geen schade, dan betaal je ook minder premie

Bij autoverzekeringen is het de normaalste zaak van de wereld. Bij caravanverzekeringen zie je het echter bijna niet meer. De no-claim korting! Claim je geen schade dan betaal je het volgende jaar ook minder premie. Bij 4 schadevrije jaren of meer betaal je al 20% minder premie over de verzekering van de caravan. Ook dat hoort bij de eerlijkste caravanverzekering van Nederland!

Heb je schade, dan bepaal jij waar de caravan wordt gerepareerd

Heb je wel een keer schade dan laat je deze natuurlijk ook repareren bij de reparateur waarbij jij dat het liefste laat doen. Of dat nu de dealer is waar je de caravan hebt gekocht of dat je dit regelt via de stalling waar je de caravan hebt gestald, maakt bij ons niet uit. Stalling Zeker zal je nooit voorschrijven waar je de caravan moet laten repareren. Ook krijg je geen hoger eigen risico wanneer je dat laat doen bij een reparateur waar wij geen afspraken mee hebben. Ook dat vinden wij wel zo eerlijk.

Eigenaren die zuinig zijn op hun spullen betalen bij ons minder premie

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je caravan te stallen bij een "hobby-staller" in een oude tuinderskas of boerenschuur. Je betaalt dan per jaar minder voor het stallen van de caravan maar daar staat tegenover dat:

 1. de caravan daar ook minder goed beveiligd is tegen diefstal,
 2. de caravan het hele jaar bloot wordt gesteld aan schadelijke UV-straling,
 3. je voor onderhoud altijd ergens anders naar toe moet en
 4. vaak iedereen zijn eigen caravan uit de stalling haalt met alle bijkomende gevolgen.

Wanneer je de caravan stalt bij een kwaliteitstalling dan wordt in onze caravanverzekering er ook rekening mee gehouden dat je iemand bent die zuiniger omgaat met zijn spullen. Deze positieve eigenschap van jou is ook meegenomen in een lagere premie voor de caravanverzekering. Wel zo eerlijk, toch?

Het hele jaar door verzekerd tegen brand, storm, diefstal of poging daartoe

De caravan staat de langste tijd van het jaar veilig gestald bij een kwaliteitstalling. Deze stallingen doen er met allerlei beveiligingsmaatregelen alles aan om er voor te zorgen dat je in het voorjaar de caravan in dezelfde staat terugkrijgt als dat je hem in het najaar hebt ingeleverd. Toch kan er altijd iets gebeuren waardoor de caravan toch schade oploopt. Tegen een lage premie per jaar is de caravan daarom het hele jaar door verzekerd tegen de gevolgen van brand, storm, diefstal of poging daartoe. Een veilig idee.. 

Vind je de waarde van de caravan inmiddels te laag voor een allriskverzekering dan biedt Stalling Zeker een voordelig alternatief waarbij de caravan toch het hele jaar verzekerd is tegen brand, diefstal en storm. Zowel binnen als buiten de stalling.

Vergelijking met andere caravanverzekeringen

Premies op basis van een in 2010 nieuw gekochte Knaus Südwind 450 FU met een aanschafwaarde van €14.990,-. Allriskdekking incl. hagelschade en € 2.500,- inboedel/inventaris Geen verhuur, voortent en accessoires niet meeverzekerd. 2 schadevrije jaren. Getoonde premies zijn inclusief assurantiebelasting (21%) en exclusief eenmalige poliskosten.

Stalling Zeker

€ 250,32
Stalling Zeker vergelijking
 • Brand, diefstal
 • Aanrijding en 0ngelukken
 • Vandalisme
 • Overstroming
 • Storm

Voorwaarden:
- Europa dekking
tot 20% no-claimkorting
Geen aftrek nieuw voor oud bij reparatie
Wel keuze beperkt casco of allrisk
5 jaar nieuwwaarde
3 jaar aanschafwaarde bij occasions
- eigen risico €150,-
30 dagen vervangende caravan max. €125,- p/dag

ANWB

€ 340,11
 • Brand, diefstal
 • Aanrijding en 0ngelukken
 • Vandalisme
 • Overstroming
 1. Storm

Voorwaarden:
- Europa dekking
- Geen claimkorting
- Wel aftrek nieuw voor oud bij reparatie
- Geen keuze beperkt casco of allrisk
5 jaar nieuwwaarde
3 jaar aanschafwaarde bij occasions
- eigen risico €75,-
30 dagen vervangende caravan max. €125,- p/dag

Centraal Beheer

€ 514,57
 • Brand, diefstal
 • Aanrijding en 0ngelukken
 • Vandalisme
 • Overstroming
 • Storm

Voorwaarden:
- Europa dekking
Geen claimkorting
Geen aftrek nieuw voor oud bij reparatie
Wel keuze beperkt casco of allrisk
- 3 jaar nieuwwaarde
3 jaar aanschafwaarde bij occasions
- eigen risico €150,-
- Geen vergoeding voor vervangende caravan

Univé

€ 276,51
 • Brand, diefstal
 • Aanrijding en 0ngelukken
 • Vandalisme
 • Overstroming
 • Storm

Voorwaarden:
- Europa dekking
Geen claimkorting
Geen aftrek nieuw voor oud bij reparatie
- Geen keuze beperkt casco of allrisk
5 jaar nieuwwaarde
- 3 jaar aanschafwaar
de bij occasions bij aankoop via Bovag / Focwa
- eigen risico €100,-
- 21 dagen vervangende caravan max. €35,- p/pers

De Stalling Zeker Caravanverzekering is de enige caravanverzekering waarbij je alleen allriskpremie betaalt over de dagen dat de caravan buiten de stalling is geweest.

Ook benieuwd wat jij kan besparen op je caravanverzekering?