De beste caravanverzekering van Nederland vind je bij Stalling Zeker/ Kampeer Garant

tot 20% no-claimkorting bij 4 schadevrije jaren of meer

Kampeer Garant caravanverzekering

Welke caravanverzekering past het beste bij u?

 Een voordelige Basis dekking of liever de complete Allrisk dekking? Met de Kampeer Garant Caravanverzekering van Stalling Zeker BV bepaalt u zelf wat u wilt verzekeren; alleen de caravan of ook voortent/luifel, accessoires en de inboedel? Wel of geen hagelschadedekking en zelfs particuliere verhuur kunt u gewoon meeverzekeren.

Liever uw caravan nog langer verzekeren tegen de aankoopwaarde? Ook dat kan met de unieke Optimaal dekking.

De voordelen van de Kampeer Garant Caravanverzekering kort samengevat:

  • Voordelige premie
  • Tot 20% no-claimkorting
  • 20% korting bij Uitsluitend Nederland dekking
  • 7 jaar nieuwwaarde mogelijk voor nieuwe caravans met Optimaal dekking
  • 5 jaar aankoopwaarde mogelijk voor occasion caravans met Optimaal dekking
  • Geen eigen risico bij keuze van de Optimaal dekking
  • Gratis SVR donateurschap bij keuze voor een Allrisk dekking

Kampeer Garant biedt u maximale flexibiliteit tegen een scherpe premie.

No-claimkorting; Ook de schadevrije jaren bij een andere verzekeraar tellen mee.

Kampeer Garant is één van de weinige caravanverzekeringen waar u wordt beloond voor de jaren dat u geen schade heeft gehad aan uw caravan of vouwwagen. Heeft u op een eerdere recente caravanverzekering al één of meerdere jaren geen schade geclaimd? Geef dit dan aan ons door. Bij één schadevrij jaar krijgt u al direct 5% no-claimkorting en vanaf 4 schadevrije jaren krijgt u de maximale no-claimkorting van 20%. Ook wanneer u nu geen no-claimkorting krijgt op uw de caravanverzekering bij uw huidige verzekeraar. Wanneer u de Kampeer Garant caravanverzekering aanvraagt checkt de verzekeraar het aantal schadevrije jaren in het Centraal Informatiesysteem Schade. Kloppen deze schadevrije jaren dan krijgt u de korting gewoon op uw Kampeer Garant Caravanverzekering doorberekend.

Uitstekende waardegarantie

Kampeer Garant heeft een uitstekende waardegarantie voor zowel occasion als nieuwe caravans. Bent u de eerste eigenaar van de caravan dan wordt in geval van een total loss schade of diefstal de eerste 5 jaar nadat de caravan op kenteken is gesteld de schade vergoed op basis van de nieuwwaarde zoals op de polis vermeld staat. Bij occasion caravans wordt de vergoeding in de eerste 3 jaar na aanschaf vastgesteld op basis van de aanschafwaarde van de caravan. Ook wanneer u uw caravan of vouwwagen niet heeft gekocht via een Bovag of FOCWA dealer. Heeft u uw occasion van een particulier gekocht of via Marktplaats? Ook dan krijgt u op de Kampeer Garant Caravanverzekering 3 jaar lang de aankoopwaarde vergoed. Bewaar uw bankafschrift of de koopovereenkomst zodat u altijd de aankoopwaarde kunt aantonen.

Optimaal dekking met 7 jaar nieuwwaarde of 5 jaar aanschafwaarde garantie

Wilt u uw caravan nog langer verzekeren met de zekerheid van een waardegarantie? Kies dan voor de zeer gunstige Optimaal dekking van Kampeer Garant. Met de Optimaal dekking is uw nieuwe caravan de eerste 7 jaar nadat de caravan op kenteken is gesteld verzekerd op basis van de nieuwwaarde zoals op de polis vermeld staat. Bij occasion caravans wordt de vergoeding dan in de eerste 5 jaar na aanschaf vastgesteld op basis van de aanschafwaarde van de caravan. Naast een verlenging van de waardegarantie vervalt ook het eigen risico op uw Kampeer Garant caravanverzekering. U kunt dan oprecht zeggen dat u uw caravan optimaal verzekerd heeft.

Uitsluitend Nederland (NL) dekking met 20% korting op de premie van de Allriskdekking

Gaat u niet meer met uw caravan naar het buitenland of staat deze gedurende het kampeerseizoen op een vaste standplaats op een Nederlandse camping? Dan heeft Kampeer Garant een voordelige keuzedekking voor u. Met de Uitsluitend Nederland dekking is uw caravan dan niet meer verzekerd buiten Nederland maar u krijgt wel 20% korting op de premie van de Allriskdekking of 10% korting op de premie van de Basisdekking. Over de premie voor het verzekeren van de voortent/luifel wordt een toeslag van 15% gerekend omdat deze vaak langer dan gemiddeld opgesteld staan en daarbij ook gevoeliger zijn voor schade door bijvoorbeeld storm.

Zeer voordelige Basisdekking met premie vanaf slechts € 4,64 per maand

Is uw caravan al wat ouder en vindt u het overdreven om deze nog volledig allrisk te verzekeren? Kampeer Garant heeft de zeer voordelige Basisdekking. Voor een premie vanaf € 4,64 per maand per maand kunt u uw caravan al verzekeren tegen brand-, diefstal- of stormschade.

Cadeautje van Kampeer Garant: wordt gratis SVR donateur

Bij het afsluiten van een Kampeer Garant Caravanverzekering met Allriskdekking krijgt u een donateurschap bij Stichting Vrije Recreatie cadeau. Hiermee profiteert u van alle voordelen van SVR:  toegang tot hun database met meer dan 2.000 bijzondere kampeerplekken in Nederland en de rest van Europa, korting op overnachtingen en gratis toegang tot vakantiebeurzen. Bent u al SVR-donateur? Dan neemt Kampeer Garant de donateurskosten van u over zo lang de verzekering bij ons loopt.

Vergelijk onze verzekering met die van andere verzekeraars

Wij hebben de belangrijkste verzekeraars alvast voor u op een rijtje gezet

Ook benieuwd wat jij kan besparen op je caravanverzekering?